Er denne mannen terrorist

Photo by Toni Cuenca on Pexels.comBush er fredens mann og lovene som er innført etter 11 september er jo selvfølgelig kun der for å beskytte demokrati og menneskerettigheter. Vel nå er jo menneskerettigheter ifølge disse karene sensur og forfølgelse av alle som ikke mener det samme som dem selv.  En politikk blåblogegrene her i landet ser ut til å støtte 100 prosent opp om.
Uannsett må denne saken her virkelig inntreant også for dem. Den Britiske artisten Morrissey er nå tatt inn til FBI fordi de lurer på om han kan være en terrorist. 
 
Hvilke farlige menninger har ham, jo her har du den ene uttallesen hans: Etter min mening er hverken England eller USA demokratiske samfunn. Man kan ikke si hva man vil, og hvis man gjør det, blir man etterforsket, hevder han.
J a dette var en farlig utallese ihvertfall får den sittende administrasjonen som ser alt annet som landssvik. Hvorvidt demokratitiet i USA og Storbritania er bra skal jeg ikke gå innpå, men å fremstille folk som en trussell fior rikets sikkerhet for å mene virker rimlig snålt.

Han skal også hevdet at
Bush og statsminister Blair oppfører seg som terrorister. Noe jeg kan være enig, men hvorvidt det gjør noen til en trussel vet jeg jammen ikke.

Paranoia er på fremmarsj og FRP har over 30 prosent på meningsmålingende, er det en sammenheng tro??

http://www.dagbladet.no/kultur/2006/02/26/459083.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s