Jeb Bush som president????

Photo by Erik Mclean on Pexels.com

I går tok jeg for meg noen morsomme saker om Bush der jeg blant annet kom til å nevne hans bror. Det ryktes selvfølgelig nå at Jeb Bush burde bli den neste presidenten i USA. Rykter som er satt i gang av hans bror og Carl Roove, men allikevel.
Intelligensen til broren virker til å være like stor, men en ting skal han ha og det er at er du den heldige som blir reddet av ham for du det meget fint.
Nrk nett skriver dette: 236 millioner dollar eller nesten 1,6 milliarder kroner ble brukt til å leie inn tre skip fra Carnival Cruise Lines like etter at orkanen «Katrina» hadde ødelagt store kystområder i den sørlige delen av USA.

Bygge husene opp igjen hadde vel en normalt menneske ha gjort, men ikke Jeb. Her for man heller noen uker luksusferie før man blir kastet ut på gata igjen.
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5524257.html
Siden han ikke klarte å gjøre stort annet ( i likhet med sin bror ) er det ikke vanskelig å tenke seg hvilke firma han kommer til å få valgkampbidrag fra neste gang.For dem som er glad i våpen burde denne karen være en absolutt favoritt. Denne mannen har nemlig legalisert retten til å drepe. Er det en mann på din eiendom eller i ditt hus trenger du ikke å spørre spørsmål, men skyte i vei.
http://www.nesteklikk.no/20050427/57555.html
Enkelte mennesker skulle ikke fått lov til å ha barn. Hvis man heter Bush burde man i hvert fall klart seg med et siden de knapt nok har klart å lære den ene noe som helst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s