Gud har ikke talt, men herregud hvor mange han taler igjennom

Photo by Deon Black on Pexels.com

For en stund tilbake kom Bush med den berømte uttalelsen at Gud hadde bedt ham om å gå til krig mot Irak. I Norge er det selvfølgelig Gud som sier til Envald Flåten og Jan Åge Torp at de kan trakassere homofile.
Det at disse karene uttaler seg slik bør ikke komme som en overraskelse for noen, men at såkalt sosialdemokrat skal gjøre det er en virkelig stor overraskelse. Godeste Blair har nå uttalt at kun Gud kan dømme han for hans forbrytelser. Dette må jammen berømmes og noe på tenke på for enhver forsvarsadvokat. Beklager herr dommer, men denne dommen for vi overlate til Gud.
Mange mennesker har gjort seg skyldig i forbrytelser i Guds navn gjennom årene. Korstogene var kommandert av Gud, brenning av hekser var kommandert av Gud, undertrykking i koloniene var kommandert av Gud, drap på Jødene var kommandert osv, listen er uendelig lang.
I dag er det invasjoner, krigsforbrytelser, hetsing av homofile, undertrykking av Palestinere som er kommandert og godkjent av Gud. Opp jeg glemte at selvfølgelig dødsstraff.
Uansett så er jeg meget spent på hva Gud egentlig mener om dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s