Bush en enda større fare en tidligere

Photo by Caio on Pexels.com

Demokrati er noe man skal skape i Irak ifølge Bush og hans medskyldige, men i sitt egent land sliter de meget. Også denne uken fant jeg noen klipp som viser en uroveakkende utvikling. USA har vil enkelte kalle dette, jeg kaller det virkelig USA kjærlighet. Det er viktig å støtte de patriotene som er imot galskapen.
I Aftenbladet kan man lese dette
Bush-kampanje mot journalister
Bush-regjeringen har satt i gang en målrettet kampanje mot journalister og deres mulige kilder for å tette lekkasjer av gradert informasjon. Ikke siden Nixon sine dager har det vært verre. Bush administrasjonen ønsker nærmest å straffe journalister og andre fra å få innsyn i statens anliggende. Hva er de redde for?? Å bli avslørt for de bruddene de begår dagelig??  Det er rart å tenke seg det faktum at Bush slipper unna rettforfølgelse for løgn når det gjelder krig, men Clinton nærmest ble avsatt for en liten hendelse med sin sekretær.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article262730.ece
Bush advart om at dikene kunne bristePresident George W. Bush og andre toppolitikere fikk klare advarsler om den ødeleggende virkningen av orkanen Katrina som rammet New Orléans i fjor høst. I følge Aftenbladet.
Kanskje ikke så rart. New Orléans inneholder alt for mange svarte fattige mennesker som i hans verden knapt nok betyr noe som helt.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article262206.ece
Amerikanske soldater sliter i Irak
De amerikanske soldatene i Irak vil hjem, og hver tredje søker psykiatrisk hjelp når de kommer tilbake til USA i følge Aftenposten.
Spennende blir det når de kommer hjem og blir kastet ut på gata som tikkende bomber. Bare se hva Reagens og Bush Senior gjorde med tidligere veteraner.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/irak/article1238183.ece
Dette var uken tre sørgelige, men det blir nok nye i uken som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s