Hardt ut mot Guantanamo

Photo by Pixabay on Pexels.com

Aftenposten skriver: Storbritannias statsministerfrue Cherie Blair vekker oppsikt med uttalelser som tolkes som kritikk av USAs fangeleir i Guantanamo Bay på Cuba
Dette er inntresant  at hun kommer med det akkurat nå og ikke for flere år siden. Kan det ha noe med valget for ikke lenge siden. Jeg har sett mange kvinner desperat forsøke å beskytte eller få negativt fokus vekk fra sin mann, men denne må jammen være den minst troverdige av dem som jeg har sett.
.
Men hun slår ikke sin mann, bare les videre hva Aftenposten artikkelen sier: Den britiske statsministeren sa at han håper USA stiller fangene der for retten og dømmer eller frikjenner dem, slik at leiren kan stenges.
Etter han selv har gått i spissen for å innføre gestapolover i sitt egent land virker dette nærmest rimelig hyklersk. Hvis han har vært imot Guantanamo tideligere, hvorfor har han ikke flagget dette ovenfor sin store fører Bush??
Det var en tragedie at fyren ble gjenvalgt, men vi får trøste oss med at det i likhet med Bush er han siste periode.http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1238249.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s