Psykiatere kan kurere Homofile

Photo by SLAYTINA on Pexels.com

Jeg har vokst opp i et hjem der veldig mange jobber i psykiatrien. Min mor jobbet som sykepleier på psykiatisk, min far som overlege og i tllegg har jeg en onkel som er barnepsykolog. Jeg har alltid vært stolt av dem alle, men jeg viste ikke at de hadde overnaturlige evner som bare ventet på å komme ut.
Oslo-biskop Ole Chr. Kvarme har nå kommet med den geniale ideen at homofile bør gå til psykiater for å få kurert sin legning. Jeg viste jammen ikke at min far kunne gjøre slike udnerverk, men hvis så er tilfelle burde det være mulig å kurerere de mest utrolige ting.  Psykiatere som selv er homofile burde da kunne kurere seg selv.
Selvfølgelig er dette jo dettefullstendig svada, men det er en del ting de kan gjøre og gjør stadig vekk . Det er å hjelper homofile, men ikke helt på den måten Kvarme har tenkt seg. De hjelper dem fordi de blir utsatt for diskriminering, trakkasering og de vurderer å ta selvmord.
Kvarme og hans likesinnede bidrag består stort sett i å ytte dem utenfor det stupet enkelte av dem står på kanten av.
Hvis du vil frelse folk gjør det Kvarme, men psykiatrien er der for å hjelpe folk. Ikke bygge opp under dine vrangforestillinger.

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article2015620.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s