Kan ikke være lett å være pave lenger

Photo by Pixabay on Pexels.comDet kan umulig være lett å være pave lenger, det inntrykket satt jeg igjen med etter å ha hørt vatikanets leder sine siste reaksjoner.
Hva tenker jeg på?? Joda det berømte Judasevangeliet som ser ut til å såre enkelte deler av den katolske kirke meget.
En i vatikanet sa det slik: Det virker som om folk er fascinert av enhver teori som sier at Jesus ikke døde på korset, men rømte med Maria Magdalena.
Kom det virkelig som noen bombe, jeg syntes enhver ny tekst som kan sette lys over kristendommen er inntresant og det burde jammen de kristne selv også være. Det virker som om tradisjon og kultur veier langt mer tyngere enn åpenhet for alternative løsninger.
Filmen da Vinci koden får også gjennomgå og den den store katolske organisasjonen Opus Dei forlanger nå at filmen over «Da Vinci-koden» skal inneholde et dementi i rulleteksten om at portrettet boken og da også filmen gir av organisasjonen er feilaktig.
Tidligere har katolske sjefer forlangt at man ikke bare skal ta avstand fra boken, men overhodet ikke se i den eller selge den i noen bokbutikker.
Hva tror disse karene egentlig at de er for noe?? En ting er sikkert og det er at de bidrar til det motsatte. Jeg gleder meg til å se flere herlige teorier på lerret fremover i tillegg til enda flere evangelier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s