Blir de kristne forfulgt??

Photo by cottonbro on Pexels.comDet kan ikke være lett å være dyp troende i en tid der mennesker ikke lenger ønsker å underkaste seg de hellige lover og regler. I følget bloggen til http://rosenius.weblogg.no/ er det nå på tide at alle vi syndere viser toleranse ovenfor den kristne bevegelse. Smak på ordet toleranse lite grann og spør deg selv hva det egentlig betyr. Betyr det at vi skal la være å kritisere kristent konservative når de skjeller ut homofile og vil styre mennesket etter sine egne tolkninger av bibelen. Etter å ha lest http://rosenius.weblogg.no/ sin blogg får jeg det inntrykket. I hans siste innlegg nevner han at det var de kristne som har bygget opp vårt velferdssamfunn?? Inntresant teori siden jeg ikke kan huske at den kristne lekmannsbevegelsen han snakker om var i forkant for viktige endringer, men kom diltende etter lenge etter samfunnet selv hadde akseptert dem. Kan ikke huske at det var den kristne lekmannsbevegelsen som kjempet for kvinner rettigheter, for ytringsfrihet, for religionsfriheten, folketrygden osv. Den vanlige borger var det som kjempet gjennom disse gjennom flere århundre med stor motstand, blant annet av forsamlninger av hellige menn. Nå tar de en Carl I Hagen og ønsker å fremstille seg som stakkars forfulgte i håp om at oppslutningen rundt dem skal øke. De tviholder på blasfemiparagrafen, skjeller ut homofile, muslimer, kvinners rettigheter og det såkalte seksualiserte samfunnet som alle oss andre har ødelagt. Å appellere til vår dårlige samvittighet skal vi vende oss fra våre vunnede friheter og leve etter deres pipe. Vel jeg kommer ikke til å leve etter noen annen pipe og det bør heller ingen andre gjøre. Ingen som påstår de representerer for herren bør være sure i dette landet. Toleranse er å kunne leve det livet man selv ønsker og ikke følge andre. Ingen krever at dere skal leve som oss så la være og tving andre til å måtte følge dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s