Ber Bush å følge Jesus

Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Ordkrigen mellom Iran og USA har økt enda mer og i dag leste jeg i avisen vårt land en av de beste foreløpig. Irans president Mahmoud Ahmadinejad ba Bush og følge å følge Jesus. Han sier videre: Kan man være en etterfølger av Jesus Kristus, Guds store budbringer, og samtidig angripe land og ødelegge folks liv. Dette kommer fra en mann som får ikke lenge siden vill slette Israel fra kartet samtidig som han systematisk bryter menneskerettighetene daglig. Bare sjekk på http://www.amesty.no så skjønner dere hva jeg mener. Ideen er fin den siden Bush stor sett har tørket seg bak med Jesus sine ord siden den dagen han ble satt inn i det hvite hus, men det blir allikevel å kaste stein når man sitter i glasshus. Hadde de begge kanskje lest Jesus ord kunne de kanskje blitt litt bedre. http://www.vartland.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060511/ARTIKLER/60511017/1036

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s