Kristen svada om kjønnsnøytral ekteskapslov

Photo by Sharon McCutcheon on Pexels.com

Kristent svada om kjønnsnøytral ekteskaps lov Avisen dagen skriver: Slagord og retorikk dominerer kampen for en kjønnsnøytral ekteskapslov. Barnas interesser og Barnekonvensjonens ord om barnets beste blir neglisjert. Disse utsagn kommer fra Øivind Benestad, prosjektleder for nettstedet, MorFarBARN.no. Hvem er det som egentlig kaster barna foran seg i kampen for sitt syn, det er nemlig morfarbarn.no. Det er barna som lider, barna som må slite, samfunnsmoralen som går til helvete osv. Nå er ikke dette noe nytt fra kristen konservativt hold når de føler at den lille boblen de lever i er i ferd med å sprekke. Hele argumentasjonen minner meg meget om hvordan, man i innvandringsskeptiske miljøer har brukt som propaganda. Hadde det ikke vært for alle innvandrerne hadde det ikke vært så mye rasisme. Videre ned i teksten står det: Han fremholder at et samliv mellom to menn eller to kvinner er vesensforskjellig fra et samliv mellom mann og kvinne. Det tydeligste beviset for dette er at et enkjønnet par aldri kan få barn sammen. Å kalle et samliv mellom to menn og to kvinner for «ekteskap» er både ulogisk og forførende språkbruk Hva så om det er forskjellig eller ikke, mener man virkelig at to av samme kjønn ikke har et forhold bygd på tillit og kjærlighet i likhet med heterofile.?? Er definisjonen på et ekteskap at to mennesker kan får barn sammen?? Har sjekket opp definisjonen i en ordbok og fikk ikke det til å stemme så overhodet. Ulogisk og forførende hva slag retorikk er det?? Er det forførende hvis en mann kaller sin partner for sin ektefelle?? På slutten av teksten avslører han sitt sanne jeg da han fremstiller det hele som en symbol sak for det er akkurat det som er sannheten. Ikke et symbol sak for radikale ideologier som Benestad sier det, men for de kristen konservative i Norge. Det er de som ha kjempet knallhardt for og fortsatt å ha monopol på sine begreper. Det er vondt å se tiden løpe fra enn, men det er det den er i ferden med å gjøre for disse miljøene selv om de er flinke til å lage nettsider. http://www.dagen.no/show_art.cgi?art=9218 NB. kommer med enda mer om denne saken senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s