Magazinet-redaktør Vebjørn Selbekk er ingen martyr

Photo by furkanfdemir on Pexels.com

Vebjørn Selbekk skal skrive bok og nå truer han med å ta et oppgjør både med media Norge og regjeringen. Jeg syntes det hele er meget festelig med tanke på at hvis Selbekk og hans kompanjonger hadde kommet til makten kunne vi ha glemt ytringsfrihet her i landet. Selbekk selv er selvfølgelig for blasfemiparagrafen så lenge den ikke rammer hans egen religion.
Vebjørn Selbekk blander to ting og det at retten til å ytre en mening ikke gir meningen automatisk rett til å bli likt. Selbekk må få si hva han vil med da må han regne med at folk ikke liker det. Hvis Selbekk oppfatter det som et ønske om sensur fra andre som er uenige med han sier litt hvordan hjernen hans fungerer.
http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=10264

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s