Blir kristne forfulgt??

Photo by Jens Johnsson on Pexels.com


Bloggen Christianculture tar opp fenomenet forfølgelse av kristne. 55.0000 blir drept årlig på grunn av sin tro sier han, 
noe som er  meget alvrlig.
Men blir tallene så store når man tenker på alle dem som blir tarkkasert og forfulgt av kristne for sin tro og livsstil. I Norge har de takk og pris gått vekk fra å ta livet av menensker, men trakkasering av homofile, anderledestenkende osv osv fortsetter.

Dem nåværende amerikanske administrasjon blir styrt av mennesker som ser det som sitt mål å innfører bibebstyre i Usa, med de følger det måtte ha. Det er ikke bare muslims fundemnetalisme som er på fremmarsj, men kristenfundementalisme også og jeg kan ikkes se at det gløeder megf stort.
Som linberaler for en sekulært sammfunn der ingen relgion har forrett, et samfunn der homofile kan få inngå ekteskap og mulighet til å adoptere barn, et samfunn som er fri for sensur på nesten alle områder osv osv har jeg en tro som lett kan bli et offer hvis kristene fundementaliser skulle få mer kontroll.

Forfølgelse er et onde uannsett hvem det gjleder, men slik enkelte kristne fremstiller det i dag virker det som det er dem alene som er ofre for samfunnet. Det har vært flere tilfeller har det gjennom historien der det viser set at  grupper av ulik slag som har brukt offerrollen for å skaffe seg innflytelse, for deretter bli overgripere på samme måte.
Noe å tenke på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s