Homsehatere skifter fra FRP til Demokratene

Photo by Jill Wellington on Pexels.com

De to tidligere FRPuerene Alexsander Leiknes og Rune Johannessen ble kjent i landet etter de kom med uatalleser om homofile, som kunne minnes  et hvis annet folkeslag som ble sammenlignet med rotter for over 60 år siden.
Utspillet ble til og med sterk kost for enkelte i FRP så de to karene forlot skuta før du fikk fyken.

Nå viser det seg at de to tullingende har funnet et hjem nemlig i det Høyre ekstreme partiet demokratene. Vi kan sikkert snart lese enda flere idiotiske, emn morsomme utspill fra disse karene fremover. i likhet med resten av personene i partiet.

I mellomtiden skal jeg her presentere noen av de godbitene de har kommet med.

1: Hvis et barn blir adoptert av et homofilt par , så blir det fra det blir født lært at homofili er normalt. Da vil det senere være mye lettere for barnet å hoppe til køys med en av det samme kjønn! er det dette vi vil.

2: Vi anser det som en nasjonal tragedie hvis homofilt partnerskap skal likestilles med et hetrofilt, og dette og dette må under enhver omstendighet ikkje skje i den norske statskirke.

3: Aids er mest utbred blandt homser på grunn av måtten hyrdestudne foregår på! Alel vet at Aids dreper. Er ikke da homofile med å bidra til død?

4: Hva vil skje om vi alle våkner opp en dag og alle er homser?? Jo innom en generasjon vil den menneskelige rase  være utryddet, grunnet manglende evne til å reprodusere oss selv !! Høres homofili så veldig normalt ut da

Rune Johannessen og Alexander Leiknes
Folkebladet 27/05-2006

Hadde man her byttet ut ordet homofil med jøde så ser man klare likheter til en anenen populær bevegelse på 30 tallet.
Vi fleste gremmes, men nok av kristen-konservative i dette landet med Jan Åge Torp og  Envald Flåten skriker vel halleluja.

34 år siden homofili ble lovelig og 13 år siden parnterskapsloven tredde i kraft, men uheldigvis ser det ut til at mye arbeid gjenstår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s