Majoriteten av Palestinere støtter kidnapping. Er det rart??

Photo by cottonbro on Pexels.com

Bloggen Israel skriver 1.197 palestinere på Gaza og Vestbredden ble spurt om de mener kidnappingen av den israelske korporalen var riktig. Overveldende 77% svarte at de støttet kidnappingen. Til gjengjeld var det 21% som var direkte imot.

Jeg støtter på ingen verken kidnapping eller terror, men er det særlig vanskelig å forstå denne holdningen?? Etter militæraksjoner mot sivile ødeleggelse av innfrastruktur kan man ikke akkurat vente en ydmykende og forsonende holdning.
Man glemmer i tillegg det faktum at Israel har også begynt med masskidnapinger i stor skala, hvorvidt de er skyldige eller ikke ser ikke ut til å være noe som bryr den Israelske regjeringen mye.
Det har vært mye fokus på at mediabildet er feil angående konflikten, men for meg virker den debatten til tider litt skrudd. Spørsmålet er heller er overgrep helliggjør målet midelene man bruker. Har Israel sine metoder større legitimitet fordi såkalte israelvenner føler at de har en mer hellig sak??. Vold er vold og terror er terror uannsett hvem som utfører den. Hvis den kristne Gud vrikelig akksepterer 
dette som man kan få inntrykk av fra enkelte Israelvenner har den hummanisemen de hevder å ha fått en 
skikkelig skudd for baugen. 
Man kan også spøre seg selv var var hatet mot Tyskerene i 1945 berettighet??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s