Drepte Israel FN soldatene med vilje??

Photo by Mathias P.R. Reding on Pexels.com

Annan er meget sint for tiden Ikke uten grunn etter israel idiotiske angrep og drap på flere FN soldater. Israel beklager for angrepet som drepte fire FN-observatørene, men aksepterer ikke Kofi Annans uttalelse om at angrepet ble gjort med vilje.
Olmert kritiserte generalsekretæren for feilaktig kritikk, men hvovidt han kunne forklarere hvorfor israel ignorerte 10 nødrop fra FN soldatetene..

I en slik situasjon er det hyggelig at Usa bidrar slik at man kan få stoppet det hele litt opp, selv om jeg tror at poliltisk press hadde funket litt bedre enn presisjonsbomber. Hvis det hadde vært tilfelle hadde kanskje Israel bremset opp med angrepene som de nå skal kjøre på Gaza

Jeg skal innrømme at rakettangrepene på israel er groteske, noe FN kordinator Egeland også mener, men bombe et land tilbake til middelalderen slik de gjør nå er ikke annet en ondsinnet hevn.
Så kanskje debatten burde gå inn på et annet spor og la Dagblad karrikatur debatten legges død.  Kanskje de såkalte Israelvennene burde lytte til en erfaren statsmann som Willoch før de hyler anti-semitisme.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s