Bushrævslikkere

Photo by Laura Tancredi on Pexels.com

«Dersom Sikkerhetsrådet ikke kan enes om sanksjoner, har USA allerede lagt planer for hvordan det kan dannes en slags koalisjon av frivillige som kan vedta å iverksette sine egne sanksjoner. Hvilke land som eventuelt vil gå med i en slik koalisjon, er det ikke sagt noe om» (Aftenposten)Det er ikke overraskende og ihvertfall ikke noe nytt at amerikanerne ønsker å gjøre ting på sin egen måte uten å bry seg om FN-avstemminger eller flertallet i FN. Det har vært en gjennomgående politikk fra USA’s side siden Bush ble president at «får vi ikke flertall i FN så gjør vi det alikevel, vi driter i flertallet, vi har rett og alle andre i hele verden har feil. Hele verden er tullinger som ikke skjønner at vi amerikanere er verdens beskyttere«

Og resten av rasshullslikkerne til Bush stemmer i: «Vi bare danner en koallisjon av «rævvatiilBushslikkere» så ordner alt seg til slutt. For rævva til Bush er så deilig at vi har sausen derfra til frokost For vi Bushtilhengere (eller Bushrævslikkere) har det som vårt høyeste ønske å spise danglebærene til Bush. Mmmmm snadder…«


Skrevet av Knut Stian Olsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s