Artikler jeg syntes dere bør lese

Photo by cottonbro on Pexels.com

Forumet her kommer til å oppdateres enda hyppigere fremover. Til glede for mange og til ergelse for enkelte andre.
Uannsett her kan dere lese litt om alvoret som er over oss. Får dere en klump i halsen etter dette kan dere jo titte her får å le litt

Truet med å fengsle advokat på Guantanamo

En britisk advokat som representerer flere fanger på Guantanamo-basen, hevder en amerikansk militæradvokat truet med å sperre ham inne på den omstridte militærleiren.

Rapport kan ramme republikanerne

Rapporten om at Irak-krigen har økt faren for terrorisme, er blitt lekket til mediene på et ubeleilig tidspunkt for Det republikanske partiet i USA. Om seks uker kan republikanerne miste jerngrepet om Kongressen.

USA truet med å bombe Pakistan

USA truet med å bombe Pakistan «tilbake til steinalderen» hvis landet ikke samarbeidet i krigen mot terror, sier Pakistans president Pervez Musharraf.

USAs politikk styrker islamistene

USAs intervensjonspolitikk virker mot sin hensikt og gir ekstremistene vind i seilene i stedet for å knuse dem. Politisk islam har fått stadig flere tilhengere etter 11. september 2001.

Bush forsvarer hemmelige CIA-fengsler

Medlemmer av EU-parlamentet og Europarådet krever å få vite hvor de hemmelige CIA-fengslene ligger, etter at president George W. Bush nå har opplyst at de eksisterer.

Bush innrømmer CIA-fengsler utenfor USA

USAs president George W. Bush innrømmer for første gang at folk er blitt holdt fanget av etterretningsorganisasjonen CIA utenfor USAs grenser.

USA endrer fangepolitikk

USAs forsvarsdepartement ber alt militært personell om å rette seg etter Gen»egrave;vekonvensjonene når det gjelder behandling av fanger.

Rumsfeldt ikke skikket for jobben

To pensjonerte generaler som inntil nylig hadde ledende stillinger i Irak, mener Donald Rumsfeld ikke er skikket til jobben som USAs forsvarsminister. Rumsfeld sier han ikke har planer om å trekke seg.

Al Gore: – Demokratiet er under angrep

USAs tidligere visepresident Al Gore sier at politiske og økonomiske forhold i media er en alvorlig trussel mot demokratiet.

Bush må bruke tvang

USA mangler soldater, og marineinfanteriet kaller nå inn reservestyrkene til tvungen tjeneste i Irak og Afghanistan. Det er ikke lenger mulig å finne det nødvendige antall frivillige.

Britene misliker Blairs bånd til Bush

Et stort flertall av britene misliker statsminister Tony Blairs tette bånd til USAs president George W. Bush i kampen mot terror.

Bush får støtte til planen om tøffere avhørsmetoder

Republikanerne i Kongressen støtter nå president George W. Bushs plan om å la CIA ta i bruk tøffere avhørsmetoder av terrormistenkte.

Bush er søppel

Storbritannias frittalende visestatsminister John Prescott oppsummerer sitt syn på Bush-regjeringen Midtøsten-politikk i et ord: Søppel.

Spioner mot Bush

Irak fungerer som en kjempediger rekrutteringsreklameplakat for terrorister, sier senator John Kerry

11. september i kritisk lys

11/9: Kritikken mot amerikanske myndigheter er seriøs og massiv.

Omstridt terrorlov godkjent i USA

En omstridt lov som blant annet åpner for at terrormistenkte kan dømmes av spesialdomstoler, er blitt vedtatt i Representantenes hus i USA.

Bush har satt USA 10 år tilbake

Filmskaperen Oliver Stone er besk i sin kritikk av president George W. Bush.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s