How do we know that Christians are delusional?

Photo by cottonbro on Pexels.com

Jeg ser at en felles kristenblogg har kommet frem. I kjent stil er det ubegrenset Israel hyllest, folk som snakker om gud som at de skulle ha kjørt en god dose av de stoffene våre kjære narkomane aldri turde å hive innpå . Uannsett her fant jeg en aldri en så liten videosnutt som jeg ligger ut her utelukkende for det jeg er en skikkelig usympatisk person til tider.
Uannsett syntes jeg den bør legges ut for å få igang debatten om hvorfor noen relgioner av noen slag kan bruke sin tro for å legge lover og regler for andres levesett.
Halleluja her er den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s