USAs moralpolitikk

Photo by Pixabay on Pexels.com

Amerikansk moralpolitikk er en latterlig affære. En statsadvokat i nettopp USA risikerer opptil en måned i fengsel og opptil 2000 norske kroner i bot for å ha spradet rundt i bare nettoen på kontoret. Selv om kontorlokalene var tomme og mannen altså var alene så blir han siktet for usedelig oppførsel skriver Aftenposten.

Selv ikke når du er helt alene har du altså lov til å kle deg naken i «frihetens fyrtårn» – Amerikas forente stater. Det er helt latterlig hvor mye amerikanske myndigeter legger i sin jobb med å kneble sin egen befolknings frihet. Likevel kjører de på med sin propaganda om at USA er «the land f the free»…

Nei USA ligner nå mer og mer totalitært land hvor borgernes frihet kun gjelder for den gyldne kristne middelklassen. Alle andre som ikke passer inn i dette stereotypiske mønsteret skal straffes for de utroligste ting…


Skrevet av Knut Stian Olsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s