Jan Åge Torp er på menneskejakt igjen

Photo by Ivan Siarbolin on Pexels.com

Homoseksualitet er en abnormitet! Homoseksualitet er djevelens forsøk på å ødelegge Guds skaperverk! Homoseksualitet er en kreftsvulst på samfunnet som ødelegger det innenfra

Dette skriver homo rasisten Jan åge Torp i sin nye blogg. Dette vise at han og deler av det kristen konservative Norge er på menneskejakt igjen. Inntresante med disse ordene er at hadde mann bytter ut ordet homofil med jøde hadde likheten mellem Torp sitt menneskesyn og en hvis Fører som døde i 1945 vært meget slående.
Torp må gjerne kalle dette kjærlighet eller guds budskap, men sannheten er at han opptrer som en en mobber av verste sort.
Homofile ødelegger sammfunnet innenfra?? Hvordan da?? er det ødeleggende at to mennesker elsker hverandre bare fordi de er av samme kjønn??
Den som ødelegger samfunnet innenfra Torp er deg og dine medsammensvoredne. Mennesker som trakkaserer og mober mennesker mens de gjemmer seg bak relgiøse bøker og pastor titler.
For noen år sidne lå det en rapport på bordet som viste at selvmordsstatestikken blandt homofile var meget høy, gjett hvorfor Torp.
Med sine utalleser er fgaktisk Jan Åge Torp og hans meningsfeller faktisk medansvarlig for dette. Håper du sover godt om natten Torp med tanke på alt det blodet du har på hendene.

Jeg har skrevet om mannen før hvis noen er inntresert i å lese det:

Måtte gud vise deg fingeren Jan Åge Torp
Måtte Gud vise deg fingeren Jan Åge Torp del 2
Måtte Gud vise deg fingeren Jan Åge Torp del 3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s