Reorientering av kristnes holdninger

Photo by Mayu on Pexels.com

Reorientering er en fantastisk greie som mange kristne miljøer forfekter som den reneste halleluja-løsning på den syndige homofile sexualiteten. De har sogar sin egen nettside for nettopp dette med reorientering. Til Helhet heter den siden og der står det på forsiden:

et tverrkirkelig kontaktforum som vil holde fram det positive syn på seksualitet og samliv som Bibelen beskriver. Forumets virksomhet er basert på overbevisningen om at Bibelen gir autoritativ veiledning i hva som er kristen tro og kristent liv. Mennesket er skapt som mann eller kvinne, og ekteskapet mellom én mann og én kvinne er den rette og gode ramme om det seksuelle samliv og det etiske grunnlag for kontaktforumets arbeid.

Nå er det ikke den homofiles sexualitet som trenger en reorientering, det er disse «nestekjærlige» kristne som trenger å reorientere sitt syn på mennesker og menneskers liv og sexualitet. Mennesker er ikke en homogen gruppe der en type sexualitet og en måte å leve på er den eneste rette. Menneskets sexualitet er mangfoldig og alle er like naturlige som den heterosexuelle.

Det vi trenger er å reorientere disse «nestekjærlige» kristne menneskene til å virkelig skjønne hva nestekjærlighet går ut på…

Skrevet av Knut Stian Olsen og også publisert i Min Mening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s