Gjør Halloween til ny helligdag

Photo by Kristina Paukshtite on Pexels.comDen siste uken har muslimene gjort det klart at de vil ha sin offisiellle helligdag, noe selvfølgelig mange kristne misliker sterkt. Helligdager er jo noe selvfølgelig de bare vil ha for seg selv, noe jeg syntes er grådig urettferdig.
Nå er det ikke muslimene jeg først og fremst tenker på når det gjelder en ny helligdag eller offisiel fridag, men oss andre livsnytere. Oss som liker mørket, hemningsløs sex, rusmilder og annet gøy. Oss som syntes fantesy, science fiction, DP osv osv er viktige inngiesner i et lykkelig liv. Det er mange av oss og vi har langt større oppsluttning en meninghetene til både Torp og Åleskjær.
Derfor syntes jeg det er på tide at de blir balanse i regnskapet. Hvorfor kan ikke de kristne her vise litt solidaritet og gi fra seg en av sine. Ikke kom her og fortell meg at alle helligdagene deres er så viktige at dere ikke kan ofre en.
Alle dere dere ute bli derfor med oss for å gjøre Gjør Halloween til ny helligdag.
Halleluja fra Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s