Kristne og jøder må gå sammen????

Photo by Min An on Pexels.com

Dette skriver avisen: Den kjente amerikanske pastoren, Robert Stearns, sier i Jerusalem at den vestlige verden er konfrontert med en «kamp for å overleve», og at både kristne og jøder må stå sammen mot denne trusselen som berører alle.


Ja hvem skulle ha trodd dette. Enkelte kristne ledere føler seg nå på defesiven tanken på at de mister sitt religiøse monopol i vesten ser ut til å gå sterk inn på dem. Dette dreier seg ikke bare om Islam, men alle de religioner som nå er reperesnert i vesten. Det dreier seg om alle oss fæle sekulære som har lyst til å ta fra dem monopol på begreper som ekteskap. ønsker frigjøring for homofile, som ikke ønsker.
Nå ønsker de jødene som sine våpoenbrødere, lykke til med hykkeleriet sier nå jeg. Hvem er det som har stått for antisemitismmen i Europas historie?? Jepp de samme personene som nå stiller seg i en slags front for vestelige verdier.
Fanatisme og ektremisme får frem i det verste i folk og nå skjer akkurat det samme med de kristent konservative  som jeg lenge har fryktet. I frykt for terror og Isam blir de mer og mer lik sine fiender og dekker det over med kamp fior frihet og kristendom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s