Lever vi i egoismens tidsalder??

Photo by Jeff Stapleton on Pexels.com

Vi lever i en tid der egoismen holder folk vekk fra frivillighet, dugnad og innsats for felleskapet. Det betyr at vi kristne kan gå rett inn i politikken, skirver Jan Petter i kristenblogg.
Det er pussig hvordan enkeltee kristne ser mangel på oppsluttning rundt deres tro som økning av egosime. Det finnes mange tegnepå at Jan Petter faktisk har grådig feil i sine påstander.
For det første har frivillige organisasjoner hatt en medlemsøkning og engasjamentet rundt menneskerettigheter har ikke akkurat blitt mindre med årene. Problemet med Jan Petter og andre i hans sekt er at dette er ikke solidarittet så lenge det ikke har navnet kristendom trykket med store bokstaver.
Jeg vil heller komme med en annen påstand og det er at det er de kristen-konservative som står for egosimen. Deres hetsing og trakkasering av homofile under begrunnelsen ta synderen og ikke synden er i utgangspunktet ren menenskeforfølgelse.
Personer som Jan Åge Torp og CO har aktiv støttet opp om Bush sin politikk i Irak pluss han administrasjon sin politikk på en rekke felt.
Egoismen i samfunnet i dag styreds stort sett av krefter som ikke klarer å innse det faktuum at alle mennesker ikke liker å gå i takt og følge bastante regler om hva de skal hgjøre, lese, se på og hvem de skal elske fra relgiøse konservative enten fra Islamske eller kristne miljøer.
Vi trenger et mer liberalt og åpent samfunn, ikke la oss styre av kristen konservative som ønsker oss tilbake til fortiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s