Har Kerry et poeng

Photo by Brett Sayles on Pexels.com

Republikanerene har fått en liten gavepakke i sluttspurten av den amerikanske valgkampen.  At Bush nå er på hugget viser jhvor despert han er etter å dekke over at han har rævkjørt Usa i over seks år og innført the patriot act som er noe av de mest anti-demokratiske vrøvlet som har blitt innført på mange år. Vil dere vite mer om Patriot act så les 1984 av George Orwell.

Men tilbake til John Kerry som kom med den uheldige utallesen at hvis man ikke utdannet seg så havnet man som sodat i Irak. Fornæmelse mot soldatene mener mange, men jeg syntes fyren har et poeng. Hvem er det myndighetene i Usa skiper ned til Irak, er det sine egne?? De verver nedover i samfunnet og lyver rått for å få dem på kroken. Hadde de kanskje lest litt mer hadde de avslørt løgnene til Bush for lenge siden.
Hvem er det egentlig som har fornæmet de amerikanske styrkene, jo det er Bsh og hans administrasjon. Her skal jeg nevne hovedgrunnene.

– De løyv om en en fare som ikke eksisterte og fikk mange unge menn til å ofre livet sitt for en løgn.
– De kuttet i hjelpen til veteraner etter krigen og hjelpen til dem på flere felt har blitt kutett under Bush sin administrasjon.

Hvem har fornærmet hvem her ?? Svaret blir ikke Kerry, men Bush.

Skrevet av Trond Wathne Tveiten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s