Derfor støtter man Bush???

Photo by Ahmed Adly on Pexels.com

Ikke overaskende støtter Jan Åge Torp om om Bush helhjertet og uten kritikk i det siste innlegget i hans egen blogg.
Inntresante emd innlegget er at han i mottsettning til sine meningsfeller i Usa ser ut til glatt å overse reele fakta selv om de har blitt lagt på bordet. elvføllgelig er alt som skjer den fæle liberale media sin skyld som man elsker på hakke på hver gang man ikke får sin idelogi elkset i media. Uannsett her skal jeg ta for meg innlegget hans og de påstandene han kommer med.

Torp: Da Bush ble President i 2001 hadde han ingen anelse om at kampen mot terrorisme skulle bli kjennemerket på hans presidentgjerning. Begivenhetene 11.september 2001 fikk avgjørende betydning for hans fremtid.
AkF: Nå stemmer ikke dette helt. Mye av det tankegodset Bush og ideologiene hans ny-konservative sto for var lagt opp lenge før den tid. 11 september ble bare en unskyldning for å sette dem ut i livet.

Torp: Men i motsetning til noen av hans forgjengere i det ovale kontor valgte Bush å ta utfordringen på en resolutt måte. Det var ikke image-makeri som preget ham, men viljen til å verne USA mot terrorismens åk.
AkF: Torp ser bort ifra de tiltkene Bush innførte etter 11 september. Nemlig økt bruk av overvåkning osv osv. Fredgrupper ble innfiltrert og vanlige borgere fikk besøk på døren av FBI får kritiske utalleser. Journalister mistet jobben og akademikere ved univeristeter ble svartelister og fremstilt som forædere fordi de ikke fanatisk fulgte Bush sin agneda.

Torp: Han ledet USA inn i Afghanistan for å knekke Al Qaida ved roten. Afghanistan hadde i flere ti-år vært en kasteball for Sovjet, for Taliban og lignende krefter.
AkF: Her glememr Torp det faktum at Taliban i åresvis fktisk fikk støtte fra Usa, både med penger , våpen og opplæring av Cia. De samme gudsfryktige personene som Torp elsker var sterkt innvolvert i akkurat dette.

Torp: Dernest invaderte han Irak og avsatte despoten Saddam Hussein. Irak har vist seg å være et reir for terrorismen.
AkF: Nå er det bevist at Irak var dette eller at det var masseødeleggelsevåpen i landet. SAt det ble et reier for terrorister skjedde først etter Usa kinnvanderete landet da alle terrorister  landet kom ditt for å ta dem. Det er pussig hvordan innvasjonen plustelig kom når man ser at Saddam gikk fra å handle olje i euro og ikke i dollar. Dette ble fort endret etter innvasjonen.
Man har lett for å glemme at Rumsfeld og Usa i åresvis støttet Sadam med både våpen og etteretning under krigen mot Iran.

Torp: Under Bush blomstrer den amerikanske økonomien som aldri før.
AkF: Det har vært enorme skattekutt for de rikeste i tillegg at underskuddet har økt fundementalt.

Torp: Bush nølte lenge med å ta tak i miljøvernutfordringene
AkF: Bush har ikke bare sagt nei til Kyoto, men nærmest sagt at globaloppverming ikke eksisterer.  Rapporter som viser at globaloppvarming og oljeindustrien som et miljøproblem har blitt sensurert. Toul og med han partifelle den berømte guvenøren i Calefornia ser ut til å være fullstendig uenig med han.

Torp: ) Jeg setter også stor pris på Bush’s vilje til å gi preferanse til ekteskapet mellom mann og kvinne. Bush ble i 2000 valgt på slagordet om «Barmhjertig konservatisme». Han vil aldri tillate at homofile mennesker blir diskriminert.
akF: At Torp syntes at homofile skal ikke skal diskrimineres funner jeg festelig , især etter siste tid trkkasering akkurat for ham. Jeg vil ikke kalle ulovelig fengsling av fanger, tortur, brudd på menneskerettigheter menneskerettigheter for barmjerrtig konservatisme.

Jeg velger å stoppe her slv om jeg kunne ha holdt på en god stund til. Det spørsmålet jg sitter igjen med helt til slutt wer hva er egentlig forskjellen mellom regimet i Iran og Det Torp vil innføre. Jeg finner kun to ting, nemlig at Iran er Islamsk og at de er kritiske til Israel.

Skrevet av Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s