Homøopati Vs håndspåleggelse.

Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Andreas fra Kristenblogg.no har valgt å fokusere på homøopati. Han skriver » Det er med andre ord helt umulig å forklare en eventuell effekt av homøopatisk behandling uten å bevege seg over i det overnaturlige.»

Jeg leste dette minst to ganger og tenkte som dette «Og så da?» Han forsetter: «Homøopati har ikke noe vitenskapelig grunnlag og er fullstendig avhengig av en åndelig forståelse av mennesket og sykdommer. En helbredende effekt av homøopati er utenkelig uten bruk av åndelig kraft. Homøopati er en vei til åndelig kraft og helbredelse som går utenom Jesus Kristus.»

Jeg lurer på om Andreas har noen gang prøvd håndspåleggelse for å bli frisk. Det har han helt sikkert. Og jeg er helt sikker på at han også har blitt frisk! For det er jo slik at håndspåleggelse er godt dokumentert!

Ehhh. NEI! Håndspåleggelse er faktisk mindre udokumentert en homøopati. Jeg som har prøvd homøopati og følte ikke at «onde ånder» overtok kroppen min. Jeg som kristen anbefaler homøopati! Veldig. Håndspåleggelse er jeg derimot ganske usikker på. For det første vet jeg ved erfaring at det ikke alltid virker. Jeg har hørt pastorer som har sagt etter på «Han var ikke sterk nok i troen»

Dette er jo bare tull ball! Rett og slett! Viss vass! At man som kristen skal være imot homøopati blir for meg latterlig. Særlig når det gir veldig gode resultater for personer som har prøvd det. Min migrene forsvant ved belladona kur med en god og ikke kultisk homøopat.


Pastor Frode

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s