Vil kristenblogg gjøre Norge om til et kristen variant av Iran??

Photo by Hebert Santos on Pexels.com

Burde vi evangeliske kristne startet et nytt politisk parti? spør Kjell i kristenblogg. Jeg bare spør har de store verdensrelgionene endret karakter i med fanatsik retning?? Dets kjer ikke bare i Isalm, men også i Israel får nasjonalistiske ytterligående partier oppsluttning og nå skal de danne et lignende parti i Norge, bare kristent??

Kjell er lei av at venstresiden styrrer dem. Jeg velger å se det anderledes og det er at de kristne konservative  er lei av de ikke får lov til å styre andre og at de ikke lenger får ha et religiøst monopol.
Både statskirke, blasfemiparagraf, kristen formålsparagraf, homofile sine rettigheter, kvinners rettigheter osv osv får disse personene til å se rødt og da er det alltid gøy å gi skylden på liberale og venstresiden.

Evangalistene i i Usa har de senere år har hatt alt for stor makt, noe som er skylden for den situasjonen landet nå er i. De grunnloven Usa har som har vært en symbol for demokrato verden over er nå i ferd med å bli voldatt av religiøse fanatikere.
I media bli man sensuret og store bøter vanker for det man kaller usømmelig opptreden og de bøtene har nå økt. Det har ikke alltid slik, men med penger og press har de fått dwet som de vil. Se denne lille videosnutten her så skjønner dere hva jeg mener.

Religionsfrihet er viktig i et demokratisk land, men å la en religion overta staten og styre mennesker etter sin vilje er en trussel mot demokratiet og friheten.

Kristne grupperinger som kjemper for dette har mye penger og det er derfor viktig at flere liberale kommer ut å kjemper. Lar man denne utviklingen bli en realitet ender man opp med en kristen variant av Iran.

Skrevet av Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s