Får homofile ubiologiske barn?

Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Jeg har lenge lurt på hva de super mega homohatene kristne mener med at det er så ”biologisk unaturlig” med to menn eller kvinner som elsker hverandre.

 Jeg har lyst til å spørre: Hva er biologisk unaturlig?

Jeg kjenner lesper og homofile som har samarbeidet for å få barn. Genialt! Men jeg er personlig faktisk mer bekymret for de homofile her. Kvinner kan alltids få barn. Vist man ikke har en eller annen sykdom.

 Jeg synes personlig og står for dette 100 %: ”Det er ikke en rett til å få barn”. Det er faktisk utrolig mange som ikke burde få lov til å få barn. Og veldig mange av dem er heterofile. Og de er biologisk dårlige foreldre.

 Så kommer det som kanskje er mest vanskelig å svelge for homo hat a/s. Hvorfor skal ikke jeg som er biologisk dårlig forelder, gi bort barnet mit til en homofil biologisk god far?

For dette er faktisk ikke lov. Jeg får ikke lov. For de er ikke gode foreldre i forhold til loven! Ikke fakta!

Ubiologiske barn? Er det homofile får? Virkelig?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s