Politikk er religion og religion er politikk?

Photo by cottonbro on Pexels.com

At jeg er en motstander av religions politikk på prinsipielt grunnlag er ingen hemmelighet. Det som forbauser meg mer og mer er at kristne vil ennå mer inn i politikken!

Frp som snart har blitt de ekstreme kristne sitt største parti, og spiller en større og større rolle! Dette er ikke bare farlig, men også rimelig rart. Hvorfor rømmer de fra Krf? Frp er tydeligere i sin Israel politikk og de støtter USA uansett hva det skulle være tydeligvis.

 
Kristne må begynne å se til USA for å se hva som er så idiotisk med å drive religion og politikk på samme plan. (Det var og dette er ingen løgn!) . Det var de evangeliske kristne som fikk Bush inn i 4 nye år i det hvite hus!

 Kerry tapte på stamcelle og homofili synet sitt. Så vi trenger ikke et nytt og ennå mer ”kristent” parti. Vi trenger kristne som slutter og tro at religion er det samme som politikk, og ikke minst motsatt!

 Jesus kommer ikke ved å stemme på et parti!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s