Feige motstandere

Photo by Julia Volk on Pexels.com

At relgiøst konservative mennesker ikke liker denne bloggen har jeg lenge vært klar over. Men at de samtidig ikke er i stand å argumeneter mot det som står skrvet her og kommer med latterlige påstander er enda mer morsomt. Martin Drange faller virkelig på trynet med sitt siste innlegg.

Det er synd at Martin ikke heller vil forsøke seg på en seriøs debatt for han er hjertelig velkommen til å både kommentere og være uenige med oss. Sensur har vi aldri drevet med.
Denne bloggen er på ingen måte en anti religiøs blogg, men vi stiller oss kritisk til sammenblandinbgen mellom religiogn og politikk. Vi er derfor ikke redd for å angripe religiøse som ønsker en sterkerblanding og som bruker sin religion for å både styre, sensurere og kontrollere andre.
At dette er useriøst for stå for kritikkerene sin regning, men stoppe kommer vi ikke til å gjøre på noen som helst måte. Tvert derimot søker vi etter enda flere srkibenter for å øke produksjonen. Vær gjerne uenig, men ha noen argumenter å komme med isteden for slikt tull som Martin i sitt innlegg presenterer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s