Jeg ønsker ingen av dere til å styre oss

Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Behovet for kristenmonopol på samfunnet er en sak som flere kristenbloggere har stått på barrikadene for i den senere tiden. Det gamle slitte argumentet for at dette er kultur blir stadig brukt som om ingen andre en dem har noen som helst interesse for vår kulturarv.
Argumentet mot dette er rimelig greit. Klarer dere ikke å holde på deres religion i et sekulært samfunn der dere ikke har monopol, kan det da ikke hende at deres religion ikke har relevans for samfunnet så overhodet??

Andre argumentet er at islam kommer til å overta og ødelegge demokratiet. Når ble kristenkonservative så interessert i menneskerettigheter, kvinnerettigheter og ytringsfrihet??
Tror dere virkelig at folk som ikke tror det dere tror ikke støtter kampen mot ødeleggelse av demokratiet??
Jeg skal forklare dere en ting og det er at vi ønsker ingen av dere til å styre oss. Verken konservativ islam, jødedom eller kristendom. Ingen av dem skal ha monopol eller få misbruke sin makt i noen grad. Det er dette som kalles et liberalt demokrati.

Av Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s