Statskirke eller ikke statskirke

Photo by Michael Morse on Pexels.com

Et flertall på 63 av Kirkemøtets medlemmer vedtok lørdag kveld å gå inn for at Den norske kirke skal omgjøres til en lovforankret folkekirke.En offentlig tilknytning mellom staten og kirken skal ifølge forslaget likevel opprettholdes ved at Den norske kirke gis et særskilt lovgrunnlag, Noe som innebærer at de blandt annet skal få¨lov til å utnevne egne biskoper. Forlsaget er ikkke bare latterlig, mene n direkte frekkhet. De vil ikke være statskrike, men litt statskirke allikevel. Rn egen vernet bedrift innfor staten som kan gjøre som de vil.
Jeg mener at de får velge enten eller.
Foresten skriv under på dette oppropet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s