Forskjelden melom meg og Martin!

Jeg fant det ut på msn faktisk.La meg sitere en samtale:

Meg: Tror du at vist jeg giftet meg med Geir, og ikke Anne, At min kjærlighet til Gud og Geir er mindre vært? OG tror du Gud sin kjærlighet til Geir og meg, vil være andreledes en melom meg og Anne?

Martin: nei, jeg tror ikke at din kjærlighet til Gud hadde vært mindre. om du elsket Geir mer enn Anne, hadde det jo vært naturlig for deg. Og gud sin kjærlighet til både Geir og deg vil være like stor som den du isåfall hadde hatt med Anne..men han ville ikke velsignet dere som par. men som individer. for Guds intensjon med ekteskapet var at det skulle være for mann og kvinne for det er kun mann og kvinne som kan utfylle hverandre. men gud elsker alle mennesker og det viktigste er motivene..og kjærligheten..derfor; om en mann horer rundt me mange jenter bare på gøy, så tror jeg at det er mye mer moralsk av ham å finne seg en mann å være med resten av livet f.eks.

Så her er det. Martin dømmer. Jeg gjør det da ikke. Jeg mener Martin tar feil. Og vist noen lurer hviorfor jeg ikke liker Martin, så er det nok mye på grunn av dette. Det og at han fødømmer 50 % av meg som syndig og galt! Han sier faktisk at jeg ikke er velsignet av Gud , vist jeg hadde gått hånd i hånd med en mann.

Så hvorfor skulle jeg like Martin? Han fordømmer meg jo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s