Forkynn på norsk

Landets største politiske parti krever at all religiøs forkynnelse i trossamfunn må foregå på norsk. Norske jøder, katolikker og muslimer rister på hodet over Frp-forslaget og stempler det som tullete.

Inntresante er jo å ser at relgiøse sammfunnene faktisk er enig om en ting. Jeg tror hvis de tenker seg om så er det nok flere ting med frp sin politikk de finner like tullete. Kanskje en vi til mer felleskap og integrering er å la frp lansere tullete forslag som alle tar avstand fra i felleskap??

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s