Gud har befalt meg

Photo by imustbedead on Pexels.com

Gud har befalt meg til å lage denne bloggen. Gus sa til meg at han hadde en plan for meg og at jeg hadde en plan for meg og det var hans viølje at jeg skulle gå ut å snakke varmt for homofile rettigheteer, mot konservativt diktatur, for valgfrihet osv osv
Selvfølgelig er det ingen som tror meg når jeg sier dette. Men hadde jeg der i mot sagt at homofili og dyresex er mye av det samme, sammmenlignet Muhammned med pedofili, kalt homofile for en kreftsvultst, kalt alle som kritiserte Israel for nazister og antisemitter og sagt at det kommer fra Gud så hadde jeg fått  sympatri og tilhengere blandt religiøse.
Å man kaller Talibiban for fundementalister??

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s