Nei denne bloggen driver ikke sensur

Photo by Markus Winkler on Pexels.com

Jeg har fått meldinger om at folk har fått kommentarene sine stoppet på grunn av spam. Hva dette kommer av vet hjeg ikke og selv om jeg har prøvd å rydde opp i det har det vist seg og ikke funke. Til og med har mine forsøk på å svare på kommentarer blitt stoppet av mitt såkalte spamfilter. Humoren i det er at jeg ikke har skrudd på dette filteret. Jeg har skrvet til blogsoft om problemet , men ikke fått noe svar ennå. Uannsett problemet skal rettes opp i så man fritt kan debaterre her igjen. Beklager så mye for det inntruffende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s