Inntresant nyhet om Israel

Photo by Kostiantyn Stupak on Pexels.com

Deler av Kristen Norge har i en lang stund løpt om kapp når det gjelder å trykke gode sklaer om Israel. Når det ikke funker er det å skjelle ut alle som viser tegn til uenighet med dem som antisemitter og at media er korupt. Det at de selv viser stor kjærlighet for Fox News sier vel det meste om den saken.
I  dag tok jeg turen innom avisen Norge i dag ( hvis man kan kalle det avis ) og der fant jeg en sak med overskiften 500 millioner trekkfugler over Israel. Dette må sikkert være en utrolig inntresant nyhet for demn som ikke klarer å la være å høre ordet israel min 500 ganger om dagen.
Er det gud kanskje?? Er det et tegn på endetiden?? Hva vet jeg, men jeg tipper på at en oppfølger kommer snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s