Trond: Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør!

Photo by Leah Kelley on Pexels.com

Jeg er tilbake med et lite innlegg som tar utgangspunkt i en diskusjon på Kristenblogg. Om noe så esensielt som sensur. Jeg vil gi dere noen sitater så dere skjønner sitvasjonen.

 1. olec Says: ..og Mange menn klarer ikke engang å tilfredstille EN -1- kvinne. Hvorfor skuffe flere?
 2. Jone Says: olec:he he.Ja det lurer jeg på oxo
 3. Trond Says: Olec: Kommer an på hvor mange menn som tar henne samtidig.
 4. olec Says: Trond: Vittigper. Gå å vask munnen din tenker jeg.
 5. Trond Says: Hvorfor det?? Har du ikke hørt sangen: Jo flere vi er sammen jo lykkeligere vi blir.
 6. Jone Says: Trond:den var slettes ikke morsom.Ha litt respekt her inne
 7. Trond Says: Da var da utrolig sensetiv du var.
 8. olec Says:  Trond.. Jeg medgir at jeg faktisk (i min syndige natur) syntes det var en tanke morsomt, dog syntes jeg også at det ikke passet her, derav munnvasken!

Utrolig ikke sant? Noe som begynte med en spøk fra Olec utviklet seg selfølgelig.

 1. Jone Says: Trond:jepp har sagt det før at jeg er snerpete Nei da,men dette er et kristent sted,og da synes jeg at vi kan vise litt respekt.Enkelte ting passer seg ikke.Du går ikke i trusa i kjerka heller vel.Jeg ville ha vaska med grønnsåpe olec
 2. Trond Says: Trodde det var høyt under taket jeg, men kanskje jeg tar feil.
 3. Jone Says: høyt under taket betyr at alle kan komme inn,men man kan jo og bli kastet fort ut igjen om en ikke oppfører seg da
 4. Andreas Says: Vi nøler ihvertfall ikke med å slette kommentarer eller stenge muligheten for å kommentere enkeltinnlegg dersom en viss høflighet ikke oppfylles av debattantene.

Og nå måtte jeg selfølgelig blande meg oppi i en diskusjon som egentlig ikke handlet om meg…

 1. Frode Says: Andreas: Jeg ville ALDRI godkjent sensur! Jeg synes IKKE Trond går OVER noe “magisk” grense… Han skal få lov til å ytre seg som alle andre Andreas, du er ikke hans eller andres dommer.
 2. Jone Says: Frode:nå er det vel heller ikke du som skal avgjøre om ting skal sensureres,så vi trenger ikke din godkjenning.Og trond gikk i nr:9 over grensen synes jeg.Klart han skal få si sin mening,den skal ikke sensureres.Men det går ann å tilpasse språket sitt
 3. Frode Says: Jone: Nei, men YTRINGSFRIHET er faktisk utrolig viktig. Uansett hva man ytrer. Selv om du ikke likte det betyr ikke det at du eller Andreas har rett til å sensurere det.
 1. Andreas Says: Frode, minner om våre retningslinjer: «Kristenblogg.no sin redaksjon forbeholder seg retten til sensur av både innlegg og kommentarer.» Slik må det være, spesielt når vi driver en blogg som potensielt kan være offer for massevis av sjikanerende kommentarer. Selvfølgelig har vi både rett til og ansvar for å moderere/sensurere ting her, dersom ytringer kan oppleves som krenkende eller uhøflige. Det kan sammenliknes med et diskusjonsforum, hvor moderering er en nødvendighet.
 2. Frode Says: Andreas: Jeg er uenig med retningslinjen. Og jeg mener at du tar feil når du sier: “Slik må det være, spesielt når vi driver en blogg som potensielt kan være offer for massevis av sjikanerende kommentarer”Selv om Martin (Og deg?) har sagt sjikanerende ting om homofile har jeg aldri nektet dere å skreve det på noen av mine blogger/innlegg.Ikke noe av det Trond skrev kan beskrives som over streken ,og jeg vil beskytte hans og min ytringsfrihet med mitt liv, og vil så definetivt ikke holdes tilbake av deg Andreas.
 3. olec Says: Tja, jeg er nesten nødt til å si meg enig med Andreas her. Dersom kristenblogg ble åpnet for alt, slik at hvem som helst kunne komme med sitt “kristenhat” ville det jo ikke vært noe koselig sted å være eller hva?
 4. Frode Says: Olec: Så alle som sier imot “oss” skal da ikke få lov til å uttale seg? “Det er greit at du skriver på kristenblogg, så lenge du skriver positivt” ? I så fall slutter jeg på minuttet! Jeg lover deg! Olec du må huske det at dette er en kristen blogg med et formål, dette er en blogg for å for å vise mangfoldet og ikke “vi er alle radikale kristne zombier”.Jeg skjønner at folk kommer med dette “kristenhatet” når ikke kristne tåler at folk yter seg en gang. Det er HELT utrolig! Er ikke troen deres sterk nok til å tåle kretikk hadde jeg vudert konvertering til en annen relgion.
 5. Andreas Says: Hehe… Frode… Hvis Trond hadde skrevet noe over streken her, hadde det vært slettet for lenge siden. Forøvrig har verken jeg eller Martin sjikanert homofile. Det er en påstand som ikke medfører riktighet.
 6. Andreas Says: Frode: hvem har sagt at vi ikke tåler kritikk og meningsytring? Istedenfor å vri og vende på ting kan du heller innse det faktum at vi kun sensurerer kommentarer som skaper dårlig stemning eller inneholder tåpelige personkarakteristikker. Vi sensuerer ikke kommentarer vi ikke er enige i. Det burde du ha forstått, etter å ha lest mye på Kristenblogg. Dette skal være et godt bloggfellesskap for kristne. Det forutsetter god stemning og en god tone oss imellom.
 7. Frode Says: Andreas: Hadde du slettet den posten skal jeg love deg at det ikke hadde vært særlig smart. Når det gjelder sjikanering eller ikke så lar jeg deres egne ord tale for eller imot det. Ellers vil jeg jo si at jeg synes du er rimelig frekk som ler av noe jeg har ment 100 % seriøst, er det sin definisjon av “kristen adferd”?
 8. Frode Says: Og en ting til Andreas: Jeg sier at dere ikke tåler det. “vi kun sensurerer kommentarer som skaper dårlig stemning” Er det virkelig slik? Står du inne for det? Så vist jeg skriver noe i DIN definisjon av dårlig stemning så vil du slette det? Hjelp…“Dette skal være et godt bloggfellesskap for kristne” Halleluja og Amen. Derfor må vi også tåle litt!Jeg er ikke uenig i intensjonen, bare midlene!
 9. Andreas Says: Vel. Jeg ser dine kommentarer, og skjønner hva du mener. Men jeg er altså uenig. Jeg er bevisst mitt ansvar som ansvarlig redaktør, og forbeholder meg altså retten til å slette det jeg mener overtrår en strek

Jeg er IMPONERT over hvor SEKTISK syn folk har! Jeg nekter å tro at kristne folk kan drive på slik. Det er fantastisk utrolig intolerant og ikke det minste kristent. Det minner meg om et diktatorisk styre. Andreas er sjefen, og vi hans «treller» som ikke skal snakke imot han ellers blir vi kastet ut! Hjelp

Jeg beklager på det sterkeste Trond, på veine av liberale fri tenkende kristne at du har blitt behandlet slik. Finn det i ditt hjerte å tilgi dem. Jeg sier som Jesus «Tilgi dem , for de vet ikke hva de gjør»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s