Hvem er ekstrem??

Photo by Sammie Sander on Pexels.com

Islam er den store fienden!
Den katolske kirke er ondskapens verk

Kommer disse utrykkene fra personer som skriver i denne bloggen?? Kommer det fra disse ugudelige religionshaterene som antikonservativt forum av og til blir fremstilt som. Denne bloggene er jo selvfølgelig ute etter å spre fordommer har jeg blitt fortalt, men nei de kommer ikke her ifra. De kommer fra Kristenblogg. Stedet for religiøs toleranse og gud sin nestekjærlighet.

Angrepet på katolikkene er selvfølgelig ikke vondt ment, men la meg sitere forfatteren med hans egne ord: Dette skriver jeg av kjærlighet. AV KJÆRLIGHET? Jeg vet ikke helt om katolikkene vil forstå forfatteren form for kjærlighet. Især ikke når han kaller artikkelen’: Den katolske kirke, en kristen kirke eller ondskapens verk.  Åke Green sine utalleser om at homofile er en kreftsvults ble også regnet for å være kjærlighet og ikke hets. Hvis dette er kristenblogg sin form for kjærlighet blir jeg redd.

Om Islam skrives det: En god muslim er altså en muslim som etterfølger en massemorder, terrorist, pedofil, polygamisk og pervers mann.
Jeg kan si til dere muslimer som leser dette og det er at hvis disse karene kommer til makten kommer dere til å få en trekant på brystet og havne i en arbeidsleir.
HMM Var det ikke en gang en mann med liten bart som sammenlignet jøder med rotter?? Ta bort ordet muslim i Andreas sitt innlegg og bytt det ut med Jøde så ser dere noe inntresant.


Jeg kunne sikkert ha tatt mange utdrag fra innleggene, men jeg syntes dere bør lese dem selv. Men jeg skal si en ting om Andreas og Named og det er dere er like ekstreme som de beskyldningende dere kommer med  Dere bruker den samme retorikken mange gjennom flere åhundre har sagt om Jødene. Det er konkurransen og frykten for at deres enestående monopol skal bli truet som gjør dere like fanatiske og gale som de personene dere beskriver. Jeg vil ikke kalle dere kristene så overhodet. Den Jesus jeg lærte å kjenne gjennom mange studier var ikke en gal fundamentalist, men en verdig forbilde for humanisme og godhet. Ikke en svovelpredikant som med bibelen i sin hånd dømte hele verden til helvete.

Vet dere hva jeg tror?? At hvis Norge hadde hatt 100.000 jøder så hadde de også blitt en hoggstabe. Send jødene hjem?? Pøh. Bli kvitt dem heter det. Bare tanken på at de skulle ødelegge korstoget deres får dere til å skjelve i buksene. Men så lenge de er 1800 her i landet og de holder seg i ro så holder dere vel kjeft.

Men jeg skal takke dere for en ting og dett er at dere har inspirert meg. Denne bloggen kommer til å bli en meget stort satsingsfelt fremover. I motsetning til enkelte gjemmer jeg meg ikke unna for religiøs fanatisme og galskap.

Vennlig hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s