Andreas Hesselberg – Skerp deg!

Photo by Gift Habeshaw on Pexels.com

Jeg er en slem slem mann. Ja da. Mega slemm. Jeg lurer nemlig kristne og det er ikke lov skjønner du. Nei faktisk er det rimlig «umoralsk og uanstendig»

Rart det der. For det å lyve er vist ikke så viktig.  Vell Andreas Hesselberg synnes ikke det da……. I sitt urolige innlegg om muslimer og den katolske kirke nevner han ikke sin kilde Stan Goodenough. (Se her hvor jeg har stjålet nyhet fra)

Nå skal det sier at Andreas sier at han nok har glemt det med en feitagelse, men har ikke giddet å rette opp i det. Fy skamme seg….

Nå kan man jo si at det er anderledes en det jeg har gjort. For jeg lurte han godt. Kristus Sanne Barn het siden. Der lot jeg som å hete Helge Syversen. Jeg sa at vi hadde ritualer som » Piskes hardt 5 ganger av lederen i Kristus Sanne Barn (Kristus ble jo pisket) » for å bli medlem av kirken.

Og ikke bare det » Henging på kors i 1 time. Dette gjør vi så humant som mulig med lær remmer og fot støtte da det skal være mer et symbol en fysisk smerte.» og 240 timer i isolat (Noe som skal speile Kristus 40 dager i ørken)» som intaks KRAV i min lille menighet.  Faktisk kaller jeg det «Veien til Kristus»

JEg klarer faktisk også å lire ut ting som «Vi ser på oss selv som Kristus sanne barn. Og vi mener faktisk at vi er de eneste som kan kalle oss det. Vi er ikke egentlig en åpen menighet og stiller nok hardere krav til våre medlemmer en andre kirke samfunn» Roper ikke dette sektisk så vet ikke jeg!

Så skriver jeg pent om Kristtenblogg. Andreas skriver da » Takk for hyggelig omtale! Oppfordrer alle kristne til å registrere seg som skribenter og skrive innlegg på Kristenblogg.» Dette ser jeg og mange andre som en åpen invitasjon til Kristenblogg fra Andreas til Helge syversen.

Jeg siterer fra BigDaddy på Kristenblogg: «

Det er jo fint at det framkom at bloggen var en bløff.

Mitt anliggende er hvem som skal skrive på kristenblogg.

Etter Helge Syversens kommentar sier Andreas at han er velkommen med innlegg på Kristenblogg.

Det er dette jeg finner å sette spørsmålstegn ved. Selv om kristenblogg foretar en viss sensur av de innleggene som sendes inn, så lurer jeg på om det finnes noen grenser for hvem som kan komme med innlegg?

Det sies at alle kristne kan komme med innlegg. Hvem er kristne?

Oppfylte Helge Syversen kristen kriteriet?

Selvsagt mener jeg at et forum som kristenblogg skal ha en annen fokus en dogmatikk, men det er likevel en balanse mellom det å det å slippe til enhver obskur sekt.

Siden det er avklart en gang for alle at Syversen er en bløff, så kan det hende at min problemstilling faktisk er for hypotetisk til at den er relevant. Det var likevel dette jeg reagerte på»

Jeg ser problemet ditt BigDaddy! Og Andreas vil ikke svare på det (No suprice there) Nei istedenfor å innrømme at han ble lurt på mange måter går han til angrep på meg. » Frode ja. Tenkte jeg det ikke. Kom ikke som et sjokk! Jeg tenkte faktisk på Frode og Trond da jeg leste på denne bloggen. Vel-vel! Artig med en spøk! Uansett er det litt rart at du spøker med dette når du selv er kristen, Frode.» og » Frode: vil legge til at jeg egentlig synes det er usmakelig at du forsøker å lure dine medkristne slik.»

Ja det er spørsmålet Andreas. Er det snilt å lure suine medkristne? For er det ikke det har vi begge begått en synd!

PS: Jeg støtter Trond 110% at han kan kalle seg Pastor Trond. Akuratt som jeg skal la Andreas kalle seg kristen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s