«Olec» – Teit eller farlig?

Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Jeg vet ikke helt. La meg begynne med et vakkert lite sitat: » Hadde du signert innleggene dine med etternavnet ditt også, kunne jeg nesten lovet deg at du ville vært på trygd resten av livet «

HVA? Er mannen (regner med det er en mann, siden han oppfører seg som en jævla amøbe) tolalt borte?

Nå skal det sies det at jeg faktisk ER trygda din tulling og patetiske mann som kaller seg en kristen. Av grunner ikke du vet eller fortjener å vite. Og vist du virkelig vil meg noe vondt er det bare å ringe meg «Olec» så kan vi sloss til tenna detter ut av kjeften på en av oss.

Ok, jeg er en smule sint. Men det var tydligvis «Olec» også. Fordi jeg ikke nevnte at han var så jævla smart å «avsløre» at det var tull. Han sier » HVA MED MEG, du lovet jo at du skulle vie MIN kommentar noe,,,vel vel, mindre viktig.Nå ble jo siden din avslørt på kristenblogg omtrent 1,5 time etter at du la ut din først kommentar. Så i stedet for å ære «radiohodet» burde du vel strengt tatt gi æren der den hører hjemme.»

BUHU «Olec» Dakar liten… Skal jeg komme å trøste deg lille dritt unge?Ja du skrev det på Kristenblogg 1,5 time FØR radiohodet. På et jævla forum. På Kristenblogg. Som jeg da faktisk ikke leser. (Jeg ble tipsa om at det sto om Kristus Sanne Barn der)  Radiohodet avslørte meg på en blogg.

*Aplaus* «Jeg tror at unge Syversen er en spøkefugl til det motsatte er ugjendrivelig bevist. Lista over indikasjoner er lengre enn ting som tilsier at Syversen er det han gir seg ut for.
-Menigheten er ikke registrert i Brønnøysund
-Det finnes whatsoever ingen kontaktinformasjon noe sted, noe som er noe uvanlig når det gjelder menigheter
-Vendinger som “vi er kanskje noe ekstreme” ville ikke stått på en sånn blogg hvis den hadde vært ekte.
-Søk etter menigheten ga ett treff, nemlig i bloggen hans.
-Innholdet i bloggen er skikkelig “over the top”. Sitat slutt!  SKal blitt sagt/skrevet av Martinius. Flink gutt.

Han bør få æren. Jeg skal avslutte med den komentaren jeg kom med til «Olec»,  når han trua meg:

» Olec: Slapp av du skal nevnes. Jeg bare ville gi Andreas plass. Forresten heter jeg Frode *Sebsur* (Fant ut at det var mange idioter som kunne finne meg, og så sterk er jeg ikke) din fjott. Hvem f er du men din FANTASTISKE makt?

Finn meg din fanatiske tulling, så kan vi gjøre opp på gamle måten, istedenfor å true folk. Forresten hvem er du «Olec»? Makan til å være feig…

Når det gjelder hatet mitt så er det stort til deg også…Slapp heeeeeelt av..

Forresten skulle jeg hilse fra Gud å si Olec at vi har det bra sammen, og han lurte litt på om du snart ville ta kontakt.»

PS  «Olec»: Ble du nevnt nok nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s