Er endetiden nær??

Photo by Hrishikesh Deshkar on Pexels.com
Enkelte religiøse miljøer har en god stund nå hatt et enormt fokus på endetiden. Det er ikke grenser for hva mennesker gjør galt i disse dager som fører til at endetiden snart er nær. Nå er ikke dette et nytt fenomen noe jeg også har skrevet om tideligere, men allikevel er det meget inntresant.
I kristenblogg kom det for noen dager siden et innlegg under tittelen Jesus kommer snart, der det ene etter den andre grunnen til hva som var galt med vårt kjære samfunn ble ramset opp. Når jeg leste denne tittelen så kom jeg til å lage en liten sang med melodien til 80 tall slageren Reidar reiser snart, men siden jeg er litt anstendig skal jeg la være å legge den ut her. Litt moral har jeg da, så jeg venter heller til påskeaften.
Argumentene i innlegget minner meg litt om hvordan enkelte foreldre skremmer sine barn eller hvordan enkelte politikere skremmer sin befolkning for å få oppslutning. Spiser du ikke maten din så kommer trollet og tar deg, stemmer du ikke for nye terrorlover er du en landsviker, osv osv. Eksemplene er så mange at jeg ikke hadde fått plass til dem i denne bloggen skulle jeg ha skrevet ned alle sammen.

Selvfølgelig fant mannen med det fengende navnet pastor lurven frem all denne synden og de klare tegnende i ungdomspartienes partiprogram ifølge ham selv. Siden Pastor Lurven ikke er helt forstår hva disse programmene forteller er den eneste logiske grunnen i følge ham selv at dommedag er rett rundt hjørnet. Så nå skal jeg forklare her punkt for punk virkeligheten som han ser ut til å ha hoppet over. . Ta av deg skylappene og skru på hjernen å les dette.

Påstand 1:
–    Lettere narkotiske stoffer bør man vurdere å myke opp forbudet mot
 Svar: Når tok bibelen egentlig avstand fra lettere narkotiske stoffer?? Jesus levde som en virkelig hippie selv og man skal ikke se bort i fra det faktumet at han sikkert hadde tatt seg en blås hadde han hatt varene tilgjengelig.

Påstand 2:
–    – Stat og kirke må skilles for å sikre statens nøytralitet
Svar: Jesu sa. Gi gud det gud er og gi keiseren det keiseren er. Flere kristne i dette samfunnet er også for at stat og kirke skal skille lag. Både blant frimenigheter og katolikkene finner man slike synspunkter. Hvis Lurven faktisk mener at dette er et tegn på endetiden må store deler av kristen Norge ligge meget dårlig an.

Påstand 3
–    – Den offentlige skolen har i dag en formålsparagraf som pålegger skoler og barnehager å gi barna en kristen oppdragelse. (…) vil oppheve denne.
Svar: Gud skapte menneske med en fri vilje og hvor i bibelen står det skrevet at staten skal ’ha rett til å tre en religion nedover halen på andre. Det er religionsfrihet i samfunnet Lurven og alle har frihet til å spre den religion man vil. Nå skal plutselig den samme valgfriheten være et tegn på endetiden??

Påstand 4:
– – Det må være mulig å få fritak fra KRL-undervisningen.
Svar: Viser her til svaret ovenfor. Folk må ha rett til å velge og ikke bare rett til å velge så lenge man velger kristendommen.

Påstand 5: – Ønsker et samfunn der lesbiske, homofile og bifile, på linje med heterofile, åpent kan leve ut sin kjærlighet og seksualitet
Svar: At mennesker skal få lov til å elske hverandre og vise sin troskap til et annet menneske er tegn på endetiden?? Hvis kjærlighet kommer fra Gud så er all kjærlighet likeverdig også den mellom samme kjønn. Bra forresten at du brukte ordet kjærlighet Lurven siden dine kollegaer ofte har en tendens til å bruke ord som griser og rotter. Opps jeg glemte at rotter var det nazistene brukte om jøder. Beklager, men det er ofte ikke så lett å se forskjellen på argumentasjonen.

Påstand 6:
–    Ekteskapslovgivning, som er nøytral i forhold til kjønn og antall
–    Svar: Nå er det vel bare Unge Venstre som harv snakket om antall, men allikevel. Det er snakk om en mulighet og ikke en tvungen livsstil dette her. Når det gjelder kjønnsnøytrale ekteskap er det bare å rope hurra. Kristendommen har ikke monopol på begrepet ekteskap.

Punkt 7: – Vil likestille homofiles og heterofiles mulighet til å adoptere
Svar: Barn trenger foreldre og kjærlighet. To av samme kjønn kan faktisk gi denne gudomelige kjærligheten i like stor grad.

Påstand 8: Vil senke alkoholavgiftene og fjerne skatteklassene for øl.
–    Oioioi så drikking er synd nå. Denne påstanden får meg til å minne om et debattprogram jeg så når jeg var en liten gutt. Der måtte en dypt religiøs mann forklare hvorfor alkohol var synd når Jesus gjorde om 1000 liter vann om til Vin. Fyren svarte: Jeg vet det nok, men jeg liker det ikke. Det som var godt for Jesus og gutta er ikke godt for oss nordmenn. De fleste land i Europa har lavere alkoholavgifter enn oss, men Jesus venter med endetiden til at Norge skal senke alkoholavgiftene. Hvis ikke Norge synder så setter man endetiden på pause.

Påstand 9: – Vil legge ned Vinmonopolet og tillate salg av lovlige alkoholholdige drikker i matbutikker, kiosker og bensinstasjoner.
Svar: oioi Danmark nå må dere skjerpe dere før dere drukner i helvetes avgrunn. Vinmonopolet er en institusjon skapt av herren og dem som prøver å bryte ned den går det dårlig med. stakkars alle de munkene som brygger vin, sprit og øl for dem vil virkelig møtte herrens vrede.

Påstand 10: – Vil oppheve forbudet mot å drikke alkohol på offentlig sted
Svar: Det må hatt fælt i de tider da det ikke eksisterte puber og utesteder. Hvor i tillegg til hjemme drakk folk alkohol da?? Nyte alkohol på offentlig sted er tegn på endetid?? Jeg lurer på hva Pastor Lurven blander i kaffen sin.

Påstand 11: – Hjemmebrygging av alkoholholdig drikke skal være tillatt
Svar: jeg må minne Lurven på at det å brygge alkohol i hjemmet faktisk er lovelig hvis det ikke overstiger 22 prosent som er grensen or sprit.

Påstand 12: – Vil fjerne forbudet mot alkoholreklame
Svar: Atter igjen. Skjer det i Norge så kommer endetiden. Synd på kontinentet, men ikke i Norge.

Påstand 13: – Støtter homofili
Svar: det heter støtter kjærlighet.

Påstand 14: – Støtter Palestina, ikke Israel
Svar: det heter støtter menneskerettigheter, likhet og frihet. Ikke slik ensrettet tulls om kommer fra slike som deg der all kritikk av Israel er et angrep på Gud eller antisemittisme

Påstand 15: – Ønsker å fjerne den kristne formålsparagrafen i skolen.
Svar: Her begynner selvfølgelig Lurven og repetere seg selv til det kjedsommelige. Det heter å innføre valgfrihet i skolen. Gud ga oss valgfrihet og ikke tvang.

Påstand 16: – Vil gjøre ekteskapsloven kjønnsnøytral.
Svar: Lurven gjentar seg igjen, men jeg kan opplyse om at det heter å likestille ekteskap.

Påstand 17: – For flerkoneri/bigam
Svar: Stakkars Unge Venstre for de må lide hardt på dommenes dag, eller kanskje ikke:

Konklusjonen til denne mannen blir dette:
«Vi vil skille kirke og stat, vi vil fjerne kristendomsundervisningen i Norske skoler. Vi vil fjerne kristendommen
Svar: dett er religionsfrihet man ønsker og derfor er du og dine kollegaer fritt frem til å tale kristendom hvor dere måtte ønske det. Aviser, tv, radio, blogger osv. Men det er ikke staten ansvar og ta seg av ditt og dine meningsfeller sitt syn på Gud.

Konklusjonen, man kan trekke av dette interessante innlegget til Lurven og enkelte andre er dette: Dette dreier seg ikke om dommedag, endetid eller noe annet. De er rett og slett ikke enig i de politiske utviklingen og bruker derfor den teknikken de kjenner best. La være å argumentere rasjonelt, men kom med domedagsavsigelser og fanatiske tolkninger av teksten.
Lurven og hans meningsfeller sine egentlig ønske er et Norge som er en kristen variant av Iran. Der sannhet og frihet er greit så lenge det ikke går på tvers med deres tolkninger og forskrudde livssyn

Hilsen deres Frihetselskende Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s