La oss knulle

Photo by Dainis Graveris on Pexels.com

Det er et eller annet som streiker i hodet på enklelte når det kommer til ordet sex. Ikke nødvendigvis de om har sex, men de som er så moralske at de venter på det store øyeblikket. Den dagen de kan bære sin kjære over dørstokken og det magiske første gangen.
Tro meg den første gangen er sjeldent mgisk så overhodet. Den er faktisk meget klønete og idiotisk, noe man skjønenr etterhvert. Enkelte mennesker føler seg litt dårlige etterpå og blir derfor lett motagelige for budskapet: Hadde du ventet på den rette og til ekteskapet hadde alt gått bra.
Dette er pissereik. Tenk deg bruløpsnatten din og du knapt nok vet hva en kvinnes kjønnsorgan er og hun knap nok vet hva en erigert penis er for noe. Tror du virkelig at det ender bra?? Det er som med knulling som det er å ta førekort, det skader aldri med litt øvelsekjøring først.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s