«Kjære Gud ? la oss vinne!»

Photo by Francesco Paggiaro on Pexels.com

Her sitter trenerbamsen Wolfgang Pichler (52) på knærne med foldede hender – og ber om stafettgull til Sverige.

Hva er dette?? Hvorfor tror han at Gud vil skal han vinne gull i en idrettkonkuranse?? Stadig vekk ser vi enten idrett stjerner eller rockeartister som ber til gud om at de må vinne eller takker Gud når de vant. Selvfølgelig syntes kristen media dette er utrolig vakkert. Dette er jo et tegn på at personen er er fin kristen person eller er det virkelig slik??
Jeg syntes dette er egosime fra kristne til det kvalmende. Be til Gud for at du skal vinne en skirenn eller en fottballkamp, burde det ikke være mer fornuftige ting å be gud om. Hvorfor tar jeg opp dette?? For hvis jeg kan bli beskyldt for å drive med blasfemi, hva skal man da kalle dette??

Gud kommer ikke til å hjelpe dere å vinne gull, en ny kjæreste, eller et eller annet tull. Tror dere ikke at han bedre ting på drive med??

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s