Trykker 2000 nye bøker om sex, hvorfor??

Torbjørn Nordvoll (50) har skrevet en bok som kombinerer nærgående beskrivelser av seksuell aktivitet med et tradisjonelt kristent syn på ekteskap og samliv.

Etter i snart tusen år med harde forsøk på å undertrykke å og kontrollere folks sexvaner ser det nå ut til at tonen er en helt annen. Folk har faktisk sex og bedriver det faktisk som ren nyttelse og ikke bare en grunn til å produsere barn.
nå har jeg ikke lest denne boken, men jeg trro at det skal mere til før jeg blir opphisset av slikt. Hvsi de hadrt sexhungrige religiøser ønsker å lese litt mer om sex så anbefaller jeg erotikknett som er helt gratis. Da sparer dere faktisk penger når dere har lyst til å nappe dere i loffen.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s