Vil helbrede kreft på gata

Photo by Pixabay on Pexels.com


Kristkirken i Bergen har invitert den den kontroversielle pastoren Bill Johnson til byen i september. I USA har han opprettet såkalte «kreftfrie soner», der folk på gaten kan bli helbredet gjennom bønn. I september kan det altså bli opprettet
Vil helbrede kreft på gata

Jeg syntes dette forslaget er meget inntresant, men hvorfor ikke ta den litt lenger. Jeg vil gjerne opprettte homofob frie soner. Der folk kan bli helbredet og få tilbake sin sunne fornuft. På den måten slipper de å gå rundt å kalle folk for kreftsvultser eller påstå at de berdiver dyresex, bare fordi de elsker en av samme kjønn.
Jeg vil også opprette hjernesoner. Der folk som passerer blir helbredet for fanatisk Israelstøtte og begynner å bruke hjernen sin igjen. Fanatsime, dumskap og religion er som kjent en farlig sykdom som bør helbredes og det meget fort.

Vennlig Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s