Sex, Gud og synd = moro

Photo by cottonbro on Pexels.com

For første gang begynte jeg virkelig le når jeg leste i Vårt Land. Artikkelen het sexangrep på pinsevenner og omhandler Anders Rydell som er en slags kristen seksual liberaler ifølge ham selv.

Det som fikk meg virkelig til å le var dette avsnittet: ? Det finnes ikke noe mer stimulerende enn kombinasjonen sex og synd, skriver Rydell, ( der kunne jeg ikke vært mer enig )  som kaller seg selv en sexualliberaler. For ham blir frigjort sex kjedelige i lengden. ( sier de som ikke får seg noe ) Han blir derimot stimulert av å lese kontaktannonsene på det kristne datingstedet den  7ehimlen . I sin artikkel gjengir han det han mener er typisk annonse:
«Gudslengsel, glede, liv: Du som liker det enkle, vil ha mer av Jesus Kristus, som lengter, er åpen for hans gaver og lydhør for Hans stemme. La meg høre fra deg.

Du store min denne fyren må virkelig slite når han er på messe. Det blir vel litt pinnelig hvis han får en ståpikk midt under messen. Under sengen hans finner man ikke Playboy, men menighetsbladet.
Vanligvis pleier man å tilkalle de høyere makter i kampens hete og ikke som en seanse for å lade opp.
Fren må ha et problem til og det er at jeg tviler på at disse kvinnene som skriver disse annosene er like frisinnet og har det samme som han i tankene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s