Homosex er umoralsk??

Jeg tror homoseksuelle handlinger mellom to individer er umoralsk og at vi ikke burde godta umoralske handlinger, sa firestjerners generalen Peter Pace til Chicago Tribune.

Han melder seg dermed inn i klubben til flere religiøse konservative mennesker. Hver eneste gang kjeg ser slike utallser er det flere ting som går gjennom hodet mitt.

1: Hvorfor det ensidige fokuset på hva slagf ex som foregår?? Nesten hver eneste gang konservative fokuserer på homofili er det utelukkende sexen de drar fre. Hva med det faktum at menensker faktisk elsker hverandre??  Homofile drives faktisk til seksuelle handlinger av andre grunner enn ren kåtskap.

2: Utroskap?? Hvorden kan det være utroskap at to v samme kjønn elsker hverandre??

Generalen klarer lenger ned i artikkelen og snakke med to tunger hør bare på disse setnbingende. Først sier han:
Pace sier at han støtter Pentagons ‘ikke spør – ikke fortell’-policy om homoseksualitet blant soldater i det amerikanske forsvaret.  Deretter sier han: Den dekorerte generalen mener at hans syn er basert på den personlige oppdragelsen han har fått, hvor han lærte at visse typer oppførsel er umoralsk.

Kanskje jeg har fått en spessiel oppdragelse, men jeg lærte faktisk at det å lyve faktisk var umoralsk., Her sier han direkte at det er greit så lenge man lyver om hvem man er. Kan man virkelig ta en en general seriøst som mener at det er helt ok å lyve som den man er for å få lov til å forsvare sitt land??

Jeg trodde at jeg kunne slippe måtte skrive om slike ting i 2007, men det ser fortsatt ut som en del mennesker trenger å lære seg elementær kunnskap, innkludert 4 stjerners generaler.

Anbefalt lesning:

Sparket 10.000 homser

Homoseksualitet er umoralsk og skadelig

Homofile soldater i USA krever unnskyldning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s