Se på Sverige

Photo by Vicente Viana Martu00ednez on Pexels.com

Ledelsen i den svenske kirken åpner for at homofile skal få gifte seg i kirken på samme vilkår som heterofile par. Onsdag neste uke skal et regjeringsoppnevnt utvalg legge fram et forslag til ny ekteskapslovgivning, og grunntanken i forslaget er ventet
Åpner for vielse av homofile

Jeg vil på det varmeste gratulere og ønske et slikt forslag hjertelig velkommen. Dette viser nemlig det faktum som jeg har gjentatt så mange ganger før at homofili dreier seg om kjærlighet mellom to mennesker og ikke unormalhet eller sykdom som enkelte vil hevde.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s